:: Galeri Gambar NeoTech @ Mohd Nordin ::

By: Mohd NeoTech

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Digital Camera RICOH RR530

 
ni la kamera cikai aku
saja test mode biasa
View all 6 photos...


Apai kata kamera digital dia ada problem smlm so aku mintak la dia kasi itu kamera utk aku nengok apa masalahnya...bile digodek2..ada banyak menu & function rupenye kamera nie..sbb dah waktu malam br aku leh test so x dapat la aku test sepenuhnya function2 lain..but ni lah hasil ujikaji pertama aku dengan kamera nie ehehe

- 5.0 megapixels CCD for stunning, crystal clear images
- 3x optical zoom, plus 4x digital zoom for a combined 12x magnification
- High definition 1.8-inch LCD (130,000 pixels display)
- Slimline 27mm body and weighs just 130g
- 6cm macro
- Internal 12MB memory and compatible with SD memory card
- Movie mode with sound
- Automatic and Manual Exposure Compensation
- White Balance – Auto, Manual, Daylight, Sunset, Tungsten, Fluorescent, Cloudy
- PC Web Cam (Windows only)


Saturday, 15-Apr-2006 13:49 Email | Share | | Bookmark
Sg Wang & Al Bidayah

jalan agak jem masa tu
hotel regent
berjaya times square
View all 16 photos...


sori gambar blur sbb member x cekap gune kamera hehe


Friday, 14-Apr-2006 11:22 Email | Share | | Bookmark
Ulu Yam @ 5 March 2006

 
pegi pasar ye bang
tunjuk awek ker
View all 19 photos...


Lupa lak nak upload gambar ni..buat semak memory card jek...ahehehe...slamat ber'Ulu Yam'


Wednesday, 12-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
My Lappy CPU

 
 
 
View all 4 photos...


Tuesday, 11-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bowling @ Selayang Mall

 
 
 
View all 15 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net